modvigil1

Modafinil

Modafinil, ki se pogosto prodaja pod blagovnimi znamkami Alertec, Provigil, Modalert, Modvigil, Vilafinil, je sintetično zdravilo budnost, ki je bila prvotno narejena za zdravljenje narkolepsijo, to je, ko ljudje nenadoma zaspal, vendar pa dokazuje njegov učinek, tudi v smislu zmanjševanja utrujenosti, povečanje števila rakavih obolenj in povečanje budnosti.

ZDA Food and Drug Administration (FDA, USFDA) je odobrila njegovo uporabo za zdravljenje narkolepsijo (kot sem omenil zgoraj), spanje apnea in motnje spanja pri delu. To je neuradno dokazano, da pomaga zdravljenje depresije, ADHD, Bipolarna motnja, sezonsko depresivno motnjo, Parkinsonova bolezen in več drugih bolezni, ki imajo utrujenost kot eno od njihovih značilnosti.

Zdaj je velika skupina ljudi, ki so zainteresirani za in aktivno uporabo nootropics. Ker je znano, da modafinil je zelo močna in učinkovita nootropik, v resnici morda najbolj priljubljen, najbolj učinkovito in najbolj pogosto uporabljajo nootropik na zemlji, če izključimo kofein, Modafinil je najbližja stvar za NZT Limitless ‘ s. Noose uporabniki so ponavadi tako zelo uspešni kot podjetniki. Dejstvo je, mnogi podjetniki v silicijeve doline odkrito sprejeti uporabo modafinila kot način pridobivanja glavo začetek v zelo konkurenčnem svetu. Modafinil je tudi pogosto uporabljajo športniki zaradi svojih stimulativnih učinkov in ker je enostavno opraviti večino testov drog. To je zato, ker se njegova molekularna struktura zelo razlikuje od tradicionalnih stimulansov, kot so amfetamini, kokain in drugi. Modafinil je najnovejša predstava Booster.

Modafinil je zelo priljubljen pri univerzitetnih študentov, ki študirajo za univerzitetne izpite. Prav tako pravi modafinil je ključna sestavina za politikov in njihove navidezno neskončne ravni energije. Rečeno je, da ameriški predsednik Barack Obama in predsednik Donald Trump so uporabniki modafinila. Kdo bi to rekel?

Preden pridem do podrobnosti o učinkih modafinila, je nekaj zelo pomembno za ljudi, da razumejo o tem, in dejansko o vseh drog in nootropics.

Učinki skoraj vsako zdravilo je odvisno predvsem od vrste uporabljenega zdravila, ampak tudi na odmerek, način dajanja (kako ga vzamete), prejšnja uporaba drog ali drog navzkrižno strpne in na telesno težo posameznika, metabolizem, občutljivost in splošno genetsko sestavo. Zapomnite si, da lahko dva različna človeka enako količino iste droge na enak način, in čutijo različne učinke, ker so različni ljudje.

Torej, Oglejmo si globlji pogled na običajne subjektivne učinke modafinila:

Fizični učinki

Pozitivna

Povečanje energije več kot 10-12 ur na 200 mg (Modafinil) in 150 mg (armodafinil)
Povečana koncentracija in osredotočenost
Izboljšane zmogljivosti pomnilnika
Jasnost uma in misli
Zatiranje apetita. Modafinile je zelo verjetno, da bo tako lačen, kot bi bili običajno. To je odlično orodje za hujšanje ali za splošno izogibanje nekaterih živilih, ki jih je treba izogibati, zlasti tistih, ki so veliko sladkorja. Vendar pa vaš apetit ne sme biti tako zatreti, kot bi bilo na amfetamini ali kokain.
Stimulacije. Ima skoraj enake spodbudne učinke kot druge tradicionalne stimulansov, vendar bistveno manj intenzivno ali nevarno. Lahko vam željo, da telesno vadbo, hoditi, teči ali živeti družbeno.

Negativna

Dehidracija. Modafinil ne povzroča neposredno dehidracije, ampak zato, ker povečuje vašo motivacijo in osredotočenost, lahko tako potopite se v svoje dejavnosti, ki jih preprosto pozabite piti vodo, ki lahko privede do zmanjšane hidracijo. Zato, med jemanjem modafinila, poskusite, da ne pozabite piti več vode.
Kognitivni učinki

Pozitivna

Podpora koncentracija. Vaša sposobnost, da se osredotoči na fizične in duševne naloge povečuje na modafinile. koliko? To je odvisno od vaše genetike in odmerek in raven tolerance. Študij ali igranje športa olajša in ste bolj učinkoviti.
Povečana glasbena gledanost. Glasba nagiba k boljši zvok na modafinile kot za trezen. Ponavadi zveni malo ostrega in glasneje.
Povečanje spomina. Vaša sposobnost, da se spomnite novih spominov in se spomnite stare se bodo povečale.
Ojačanje motivacije. Morali bi biti bolj motivirani, da končate svoje delo in začeti jemati nove dejavnosti.
Pospeši razmišljanje. Vaša sposobnost razmišljati bi morala izboljšati in bi morali imeti možnost, da razmišljajo hitreje.
Budnost. Eden od glavnih vidikov modafinila. Moral bi počutiti bolj osvežena in pozorna in bi morali čutiti potrebo, da gredo spat. Zato je najbolje, da ne bo modafinil pred spanjem, ampak tudi če vam, ne bi smeli imeti velik problem spanje, če poskusite. Njen učinek budnosti zagotovo ni tako močan kot na amfetamin ali kokain.

Nevtralno

Tesnoba ali supresija. Modafinil lahko bodisi zatreti ali povečanje vaše anksioznosti. To je odvisno od odmerka, ki ga jemljete, (nizko do srednje nagiba k zatiranju tesnobe, medtem ko je srednji do visokega odmerka nagiba k povečanju) in vaše individualne nevrokemije. Tako lahko doživite tako in modafinil lahko imajo bodisi pozitivne ali negativne učinke na vaše anksioznost.
Povečajte ali zavirajo emocionalnost. Odvisno od vaše individualne nevrokemije, Modafinil lahko napadejo in poudarjajo pozitivne občutke, ki je večinoma, ali vaša čustva lahko nekoliko oslabi. Oba od teh učinkov se v intenzivnosti razlikujeta glede na odmerek, ki ga jemljete.
Časovna popačenja. Odvisno od uporabnika se lahko čas pojavi pospešeno ali upočasnjeno. koliko? Odvisno od odmerka.